نگارش طرح توجیهی و بیزینس پلن در صنایع غذایی و صنایع وابسته

مجموعه : تدبیر سلامت

آشنایی با طرح کسب و کار
نعل اسب خلق ایده تا تولید محصول
تفاوت مدل کسب و کار با طرح کسب و کار
تفاوت طرح کسب و کار با طرح توجیهی
بخشهای اصلی یک طرح کسب و کار استاندارد
بخشهای اصلی یک طرح کسب و کار استاندارد
مشخصات طرح :
مشخصات محصول در طرح - پیش بینی و برآورد مالی طرح - برآورد هزینه های
سرمایه گذاری - برنامه ریزی و زمانبندی اجرای طرح- انواع طرح های توصیفی
مشخصات فنی طرح:
ظرفیت طرح توجیهی چیست- مراحل تدوین یک طرح توجیهی ، آشنایی رسمی طرح، تشریح کامل فرآیند تولید نکات فنی و شرایط عملیاتی ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات و
پرسنل مورد نیاز ، انرژی، زمین و ساختمان مورد نیاز
طراحی طرح توجیهی، با توجه به مطالب نظری توسط کارشناسان در طول
دوره
تاریخ شروع ثبت نام دوره | 1404/03/18 |
تاریخ پایان ثبت نام دوره | 1404/03/25 |
تاریخ شروع جلسات دوره | 1404/03/25 |
تاریخ پایان جلسات دوره | 1404/03/25 |
تعداد جلسات | 1 |
مدت زمان هر جلسه | 4 ساعت |
نوع دوره |
آنلاین - حضوری |
آزمون دارد؟ |
بله |
قیمت | 450,000 تومان |
تدبیر سلامت
شرکت داده پردازان تدبیر سلامت به عنوان یک مرکز فنی-مهندسی و آموزشی-پژوهشی در زمینه صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی و یک موسسه آموزشی همکار رسمی با سازمان غذا و دارو ( با شماره مجوز ۱/۱۷/۱۴۴۹۸۷ پ) با استفاده از نظرات، راهنمایی ها و تجارب اساتید و همچنین جهت رفع نیازها و افزایش دانش و ارتباطات کارشناسان و فعالان این حوزه، و در جهت گسترده تر کردن دایره خدمات خود اقدام به برگزاری دوره های تخصصی صنعت غذا، آرایشی وبهداشتی می کند. |
نظرات کاربران

دوره نگارش طرح توجیهی و بیزینس پلن در صنایع غذایی و صنایع وابسته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

