شما هنوز سرچی انجام نداده اید
سامانه ttac |
1 |
کارتابل مدیرعامل |
پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:00:08 |
|
سامانه irc |
1 |
کد ثبت منبع |
پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:06:02 |
|
سامانه fdacrm |
1 |
اخذ پروانه ساخت |
پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:08:01 |
|
سامانه سرفود |
0 |
موردی ثبت نشده |
شماره استانداردهای ملی |
1 |
استاندارد کلی فرم |
پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:09:17 |
|
آزمون های شیمیایی |
1 |
فنل فتالئین |
پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:10:29 |
|
آزمون های میکروبی |
1 |
سالمونلا |
پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:12:18 |
|
محلول سازی |
1 |
رینگر |
شنبه, 28 مهر 1403 08:57:20 |
|
ایمنی آزمایشگاه |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
راهنمایی و مشاوره اخذ ایزو17025 |
1 |
ایزو۱۷۰۲۵ |
شنبه, 28 مهر 1403 08:59:39 |
|
تجهیزات آزمایشگاهی |
1 |
ph متر |
شنبه, 28 مهر 1403 09:01:14 |
|
طراحی آزمایشگاه |
1 |
اتاق شستشو |
شنبه, 28 مهر 1403 09:02:33 |
انواع ماست |
1 |
ماست سبزی دار |
شنبه, 28 مهر 1403 09:04:36 |
|
انواع شیر |
1 |
شیر اسکیم |
شنبه, 28 مهر 1403 09:05:17 |
|
انواع پنیر |
1 |
بخش پذیری |
شنبه, 28 مهر 1403 09:08:39 |
|
انواع نوشیدنی لبنی |
1 |
phدوغ |
شنبه, 28 مهر 1403 09:10:24 |
|
انواع فرآورده های تخمیری لبنی |
1 |
کفیر |
شنبه, 28 مهر 1403 09:40:59 |
|
محصولات پودری |
1 |
وی پروتئين و پودر اب پنیر |
شنبه, 28 مهر 1403 09:45:30 |
|
انواع بستنی |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
افزودنی های لبنی |
1 |
ضد کف |
شنبه, 28 مهر 1403 09:47:47 |
|
آزمون های لبنی |
1 |
روش محاسبه اسیدیته ماست |
شنبه, 28 مهر 1403 09:50:48 |
محصولات فرآوری شده |
1 |
نیترات |
||
انواع گوشت بسته بندی |
1 |
شماره استاندارد |
شنبه, 28 مهر 1403 11:25:58 |
|
جنس بسته بندی |
1 |
بهترین بسته بندی |
شنبه, 28 مهر 1403 11:30:54 |
|
محصولات دریایی منجمد |
1 |
میزان ماندگاری |
||
تست های آزمایشگاهی |
1 |
سالمونلا |
شنبه, 28 مهر 1403 11:49:49 |
انواع دانه های غلات |
1 |
ذرت |
||
فرآوری دانه ها |
1 |
تخم حشرات |
||
انواع آرد غلات |
1 |
ارد ستاره |
شنبه, 28 مهر 1403 11:53:29 |
|
مشتقات غلات |
1 |
مالتودکسترین |
شنبه, 28 مهر 1403 12:22:32 |
|
ماکارونی و پاستا |
1 |
ترک خوردگی ماکارونی |
شنبه, 28 مهر 1403 12:25:12 |
|
آزمایشگاه غلات |
1 |
گلوتن شوی |
شنبه, 28 مهر 1403 12:31:32 |
انواع شیرینی |
1 |
کارگاه شیرینی |
شنبه, 28 مهر 1403 11:56:07 |
|
انواع شکلات |
1 |
ذوب شدن شکلات |
شنبه, 28 مهر 1403 12:38:50 |
|
دسرها |
1 |
اسانس |
||
فرآورده های کنجدی |
1 |
حلواارده |
شنبه, 28 مهر 1403 12:41:09 |
|
آزمایشگاه |
1 |
پراکسید |
شنبه, 28 مهر 1403 12:49:21 |
دانه های روغنی |
1 |
کلزا |
شنبه, 28 مهر 1403 11:57:38 |
|
انواع روغن |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
روغن گیری |
1 |
بی بو سازی |
||
پرس سرد |
1 |
پرس سرد |
||
آنتی اکسیدان ها |
1 |
آنتی اکسیدان |
||
تصفیه روغن |
1 |
بی بو کردن |
||
فرمولاسیون اختلاط |
1 |
سرخ کردنی |
||
آزمایشگاه روغن |
1 |
عدد صابونی |
انواع سس |
1 |
سس باربیکیو |
شنبه, 28 مهر 1403 11:58:54 |
|
فرمولاسیون سس |
1 |
سس هالندایز |
شنبه, 28 مهر 1403 13:47:01 |
|
افزودنی های سس |
1 |
نگهدارنده |
شنبه, 28 مهر 1403 13:50:36 |
|
آزمون های سس |
1 |
استاندارد |
سه شنبه, 01 آبان 1403 13:37:00 |
انواع ادویه |
1 |
ادویه مخلوط |
شنبه, 28 مهر 1403 13:52:16 |
|
انواع سبزی خشک |
1 |
عنوان مجوز |
شنبه, 28 مهر 1403 13:52:51 |
|
انواع پودر طعم دار |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
انواع پودر نوشیدنی |
1 |
رطوبت |
||
انواع دانه ها |
1 |
تغییر طعم کینوا |
دو شنبه, 30 مهر 1403 11:07:58 |
|
آلودگی میکروبی و استریلیزاسیون |
1 |
پخش آلودگی |
||
آزمون های ادویه |
1 |
رنگ |
کمپوت ها |
1 |
کاربرد اسید سیتریک |
||
غذاهای کنسروی |
1 |
مراحل کنسروسازی |
||
زیتون ها |
1 |
شیرین سازی |
||
شور و ترشیجات |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
دانه ها |
1 |
بلانچینگ |
||
مشکلات اتوکلاو |
1 |
عملکرد دقیق |
||
آزمایشگاه |
1 |
استاندارد میکروبی |
شوینده |
1 |
نگهدارنده |
||
بهداشتی |
1 |
دستمال کاغذی |
||
آرایشی |
1 |
تنظیم PH |
||
فرمولاسیون |
1 |
دوفاز شدن |
||
آزمایشگاه |
1 |
تست پایداری |
انواع بسته بندی |
1 |
نوع بسته بندی |
||
فرآیندهای بسته بندی |
1 |
بسته بندی تحت فشار |
دو شنبه, 30 مهر 1403 11:01:59 |
|
دستگاه های بسته بندی |
1 |
سوراخ شدن بسته |
قوانین gmp |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
طراحی طبق ایزو |
1 |
ورودی و خروجی سالن |
سه شنبه, 01 آبان 1403 14:03:50 |
|
طراحی آزمایشگاه تخصصی |
1 |
بخش های آزمایشگاه |
||
ایمنی محیط کار و hse |
0 |
موردی ثبت نشده |
پروانه ساخت(سیب سلامت) |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
مجوز بهداشت کارگاهی |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
علامت استاندارد |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
ایزو22000وhaccp |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
ایزو 17025 |
1 |
کابینت بخش میکروبی |
||
ایزو 9001 |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
علامت حلال |
1 |
گرفتن علامت حلال |
سه شنبه, 01 آبان 1403 14:07:40 |
|
نشانگر رنگی تغذیه ای |
1 |
لیمو عمانی |
||
قوانین برچسب گذاری |
0 |
موردی ثبت نشده |
پوست گیری |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
الک و آسیاب |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
سورتینگ |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
پرکن ها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
میکسرها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
اکسترودر |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
انواع فر |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
انواع نوار نقاله |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
خشک کن ها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
کولرها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
فریزرها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
دستگاه های توزین |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
دستگاه های بسته بندی |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
اتوکلاو ها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
انواع کاتر |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
غلطک ها |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
بطری شور |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
دیگ های بخار |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
دیگ های پخت |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
سایر |
0 |
موردی ثبت نشده |
صنعت لبنیات |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
گوشت و فرآورده های پروتئینی |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
صنعت نوشیدنی |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
غلات - ارد و ماکارونی |
1 |
اسید اسکوربیک در پاستا |
||
کنسرو |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
شیرینی و شکلات |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
صنعت روغن |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
آرایشی و بهداشتی |
0 |
موردی ثبت نشده |
||
بسته بندی |
0 |
موردی ثبت نشده |
همایش روز جهانی غذا |
0 |
موردی ثبت نشده |