دوره های سرفود

سه‌برترین دوره های صنایع غذایی

در حال بارگذاری...

در حال بارگذاری ...

شما هنوز سرچی انجام نداده اید

انجمن های گفت و گو

سامانه ttac

1

کارتابل مدیرعامل

پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:00:08

سامانه irc

1

کد ثبت منبع

پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:06:02

سامانه fdacrm

1

اخذ پروانه ساخت

پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:08:01

سامانه سرفود

0

موردی ثبت نشده

شماره استانداردهای ملی

1

استاندارد کلی فرم

پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:09:17

آزمون های شیمیایی

1

فنل فتالئین

پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:10:29

آزمون های میکروبی

1

سالمونلا

پنج شنبه, 26 مهر 1403 15:12:18

محلول سازی

1

رینگر

شنبه, 28 مهر 1403 08:57:20

ایمنی آزمایشگاه

0

موردی ثبت نشده

راهنمایی و مشاوره اخذ ایزو17025

1

ایزو۱۷۰۲۵

شنبه, 28 مهر 1403 08:59:39

تجهیزات آزمایشگاهی

1

ph متر

شنبه, 28 مهر 1403 09:01:14

طراحی آزمایشگاه

1

اتاق شستشو

شنبه, 28 مهر 1403 09:02:33

انواع ماست

1

ماست سبزی دار

شنبه, 28 مهر 1403 09:04:36

انواع شیر

1

شیر اسکیم

شنبه, 28 مهر 1403 09:05:17

انواع پنیر

1

بخش پذیری

شنبه, 28 مهر 1403 09:08:39

انواع نوشیدنی لبنی

1

phدوغ

شنبه, 28 مهر 1403 09:10:24

انواع فرآورده های تخمیری لبنی

1

کفیر

شنبه, 28 مهر 1403 09:40:59

محصولات پودری

1

وی پروتئين و پودر اب پنیر

شنبه, 28 مهر 1403 09:45:30

انواع بستنی

0

موردی ثبت نشده

افزودنی های لبنی

1

ضد کف

شنبه, 28 مهر 1403 09:47:47

آزمون های لبنی

1

روش محاسبه اسیدیته ماست

شنبه, 28 مهر 1403 09:50:48

محصولات فرآوری شده

1

نیترات

انواع گوشت بسته بندی

1

شماره استاندارد

شنبه, 28 مهر 1403 11:25:58

جنس بسته بندی

1

بهترین بسته بندی

شنبه, 28 مهر 1403 11:30:54

محصولات دریایی منجمد

1

میزان ماندگاری

تست های آزمایشگاهی

1

سالمونلا

شنبه, 28 مهر 1403 11:49:49

انواع دانه های غلات

1

ذرت

فرآوری دانه ها

1

تخم حشرات

انواع آرد غلات

1

ارد ستاره

شنبه, 28 مهر 1403 11:53:29

مشتقات غلات

1

مالتودکسترین

شنبه, 28 مهر 1403 12:22:32

ماکارونی و پاستا

1

ترک خوردگی ماکارونی

شنبه, 28 مهر 1403 12:25:12

آزمایشگاه غلات

1

گلوتن شوی

شنبه, 28 مهر 1403 12:31:32

انواع شیرینی

1

کارگاه شیرینی

شنبه, 28 مهر 1403 11:56:07

انواع شکلات

1

ذوب شدن شکلات

شنبه, 28 مهر 1403 12:38:50

دسرها

1

اسانس

فرآورده های کنجدی

1

حلواارده

شنبه, 28 مهر 1403 12:41:09

آزمایشگاه

1

پراکسید

شنبه, 28 مهر 1403 12:49:21

دانه های روغنی

1

کلزا

شنبه, 28 مهر 1403 11:57:38

انواع روغن

0

موردی ثبت نشده

روغن گیری

1

بی بو سازی

پرس سرد

1

پرس سرد

آنتی اکسیدان ها

1

آنتی اکسیدان

تصفیه روغن

1

بی بو کردن

فرمولاسیون اختلاط

1

سرخ کردنی

آزمایشگاه روغن

1

عدد صابونی

انواع سس

1

سس باربیکیو

شنبه, 28 مهر 1403 11:58:54

فرمولاسیون سس

1

سس هالندایز

شنبه, 28 مهر 1403 13:47:01

افزودنی های سس

1

نگهدارنده

شنبه, 28 مهر 1403 13:50:36

آزمون های سس

1

استاندارد

سه شنبه, 01 آبان 1403 13:37:00

انواع ادویه

1

ادویه مخلوط

شنبه, 28 مهر 1403 13:52:16

انواع سبزی خشک

1

عنوان مجوز

شنبه, 28 مهر 1403 13:52:51

انواع پودر طعم دار

0

موردی ثبت نشده

انواع پودر نوشیدنی

1

رطوبت

انواع دانه ها

1

تغییر طعم کینوا

دو شنبه, 30 مهر 1403 11:07:58

آلودگی میکروبی و استریلیزاسیون

1

پخش آلودگی

آزمون های ادویه

1

رنگ

کمپوت ها

1

کاربرد اسید سیتریک

غذاهای کنسروی

1

مراحل کنسروسازی

زیتون ها

1

شیرین سازی

شور و ترشیجات

0

موردی ثبت نشده

دانه ها

1

بلانچینگ

مشکلات اتوکلاو

1

عملکرد دقیق

آزمایشگاه

1

استاندارد میکروبی

شوینده

1

نگهدارنده

بهداشتی

1

دستمال کاغذی

آرایشی

1

تنظیم PH

فرمولاسیون

1

دوفاز شدن

آزمایشگاه

1

تست پایداری

انواع بسته بندی

1

نوع بسته بندی

فرآیندهای بسته بندی

1

بسته بندی تحت فشار

دو شنبه, 30 مهر 1403 11:01:59

دستگاه های بسته بندی

1

سوراخ شدن بسته

قوانین gmp

0

موردی ثبت نشده

طراحی طبق ایزو

1

ورودی و خروجی سالن

سه شنبه, 01 آبان 1403 14:03:50

طراحی آزمایشگاه تخصصی

1

بخش های آزمایشگاه

ایمنی محیط کار و hse

0

موردی ثبت نشده

پروانه ساخت(سیب سلامت)

0

موردی ثبت نشده

مجوز بهداشت کارگاهی

0

موردی ثبت نشده

علامت استاندارد

0

موردی ثبت نشده

ایزو22000وhaccp

0

موردی ثبت نشده

ایزو 17025

1

کابینت بخش میکروبی

ایزو 9001

0

موردی ثبت نشده

علامت حلال

1

گرفتن علامت حلال

سه شنبه, 01 آبان 1403 14:07:40

نشانگر رنگی تغذیه ای

1

لیمو عمانی

قوانین برچسب گذاری

0

موردی ثبت نشده

پوست گیری

0

موردی ثبت نشده

الک و آسیاب

0

موردی ثبت نشده

سورتینگ

0

موردی ثبت نشده

پرکن ها

0

موردی ثبت نشده

میکسرها

0

موردی ثبت نشده

اکسترودر

0

موردی ثبت نشده

انواع فر

0

موردی ثبت نشده

انواع نوار نقاله

0

موردی ثبت نشده

خشک کن ها

0

موردی ثبت نشده

کولرها

0

موردی ثبت نشده

فریزرها

0

موردی ثبت نشده

دستگاه های توزین

0

موردی ثبت نشده

دستگاه های بسته بندی

0

موردی ثبت نشده

اتوکلاو ها

0

موردی ثبت نشده

انواع کاتر

0

موردی ثبت نشده

غلطک ها

0

موردی ثبت نشده

بطری شور

0

موردی ثبت نشده

دیگ های بخار

0

موردی ثبت نشده

دیگ های پخت

0

موردی ثبت نشده

سایر

0

موردی ثبت نشده

صنعت لبنیات

0

موردی ثبت نشده

گوشت و فرآورده های پروتئینی

0

موردی ثبت نشده

صنعت نوشیدنی

0

موردی ثبت نشده

غلات - ارد و ماکارونی

1

اسید اسکوربیک در پاستا

کنسرو

0

موردی ثبت نشده

شیرینی و شکلات

0

موردی ثبت نشده

صنعت روغن

0

موردی ثبت نشده

آرایشی و بهداشتی

0

موردی ثبت نشده

بسته بندی

0

موردی ثبت نشده

همایش روز جهانی غذا

0

موردی ثبت نشده