نمایشگاه دیجیتال
کارخانجات
محصولات
بازارچه زنجیره تامین
فروشندگان
خریداران
آکادمی سرفود
دوره های آموزشی
رزومه ها
انجمن های گفت و گو
مقالات
راهنما
در حال بارگذاری ...
معرفی استارتاپ و نقش آن در صنعت غذا
مایونز کمکالری؛ خوشمزگی بدون نگرانی
دانه قهوه: از مزرعه تا نوآوری در صنعت و فرصت های شغلی
کاربرد پایدارکننده ها در فرمولاسیون مواد غذایی
پروبیوتیک ها : کلید جادویی سلامتی
نگهدارندهها در فرمولاسیون مواد غذایی: انواع، کاربردها و تاثیرات
نوشیدنی های انرژی زا؛ دوست یا دشمن؟
ریز مغذیهای انکپسوله: تحولی نوین در تغذیه و صنعت غذا
8 راز موفقیت کسب و کارهای کوچک غذایی در بازار رقابتی
قندهای رژیمی: شیرینی بدون گناه یا چالشهای پنهان
چالش ها و موانع صادرات مواد غذایی و کشاورزی در ایران
"اینولین: پلیساکارید طلایی در دنیای صنعت غذا"
کاربرد صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی
گوشت آزمایشگاهی : گوشتی با طعم آینده
کینوا : ابرغذایی جدید برای تغذیه مدرن و پایدار
راهنمای جامع سیستم HACCP برای کنترل خطرات و تضمین سلامت
جدید ترین تکنولوژی ها در صنعت غذا
مروری بر موارد مصرف؛فواید و مضرات افزودنی های غذایی
همه چیز در مورد ذرت؛نشاسته ذرت و مشتقات آن
مواد غذایی مفید برای بهبود کیفیت خواب و استراحت
تأثیر تغذیه در مدیریت و کنترل وزن بدن و جلوگیری از چاقی
تغذیه و سلامت روانی: رابطه میان تغذیه و افسردگی و اضطراب
مواد غذایی مفید برای افزایش ایمنی بدن
راههای کاهش استرس و اضطراب با تغذیه مناسب
تأثیر رژیم غذایی بر بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از اختلالات عقلانی
ارتباط بین مصرف غذاهای غنی از آنتیاکسیدانها و سلامت پوست
راههای تغذیه مناسب برای افزایش انرژی و کاهش خستگی
تأثیر غذاهای گیاهی بر سلامتی و پیشگیری از بیماریهای قلبی
مواد غذایی تاریخ گذشته