کاربرد انواع صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی

مجموعه : تدبیر سلامت

0.0
از 0 رأی
20
بازدید صفحه
350,000 تومان
- صمغ چیست؟
- ویژگی های اصلی صمغ ها
- انواع مختلف صمغ های صنعت غذا و کاربرد آن ها
تاریخ شروع ثبت نام دوره | شنبه, 30 فروردین 1404 |
تاریخ پایان ثبت نام دوره | چهار شنبه, 10 اردیبهشت 1404 |
تاریخ شروع جلسات دوره | چهار شنبه, 10 اردیبهشت 1404 |
تاریخ پایان جلسات دوره | چهار شنبه, 10 اردیبهشت 1404 |
تعداد جلسات | 1 |
مدت زمان هر جلسه | 3 ساعت |
نوع دوره |
آنلاین |
آزمون دارد؟ |
خیر |
قیمت | 350,000 تومان |
تدبیر سلامت
شرکت داده پردازان تدبیر سلامت به عنوان یک مرکز فنی-مهندسی و آموزشی-پژوهشی در زمینه صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی و یک موسسه آموزشی همکار رسمی با سازمان غذا و دارو ( با شماره مجوز ۱/۱۷/۱۴۴۹۸۷ پ) با استفاده از نظرات، راهنمایی ها و تجارب اساتید و همچنین جهت رفع نیازها و افزایش دانش و ارتباطات کارشناسان و فعالان این حوزه، و در جهت گسترده تر کردن دایره خدمات خود اقدام به برگزاری دوره های تخصصی صنعت غذا، آرایشی وبهداشتی می کند. |
نظرات کاربران

اشتراک گذاری دوره
دوره کاربرد انواع صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

