سرفود
ورود | ثبت‌نام
سرفود

کاربرد انواع صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی

تدبیر سلامت

مجموعه : تدبیر سلامت

کاربرد انواع صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی
0.0
از 0 رأی
بازدید صفحه
20 بازدید صفحه
350,000 تومان
سرفصل های دوره
  • صمغ چیست؟
  • ویژگی های اصلی صمغ ها
  • انواع مختلف صمغ های صنعت غذا و کاربرد آن ها
تاریخ شروع ثبت نام دوره شنبه, 30 فروردین 1404
تاریخ پایان ثبت نام دوره چهار شنبه, 10 اردیبهشت 1404
تاریخ شروع جلسات دوره چهار شنبه, 10 اردیبهشت 1404
تاریخ پایان جلسات دوره چهار شنبه, 10 اردیبهشت 1404
تعداد جلسات 1
مدت زمان هر جلسه 3 ساعت
نوع دوره

آنلاین

آزمون دارد؟

خیر

قیمت 350,000 تومان

تدبیر سلامت

شرکت داده پردازان تدبیر سلامت به عنوان یک مرکز فنی-مهندسی و آموزشی-پژوهشی در زمینه صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی و یک موسسه آموزشی همکار رسمی با سازمان غذا و دارو ( با شماره مجوز ۱/۱۷/۱۴۴۹۸۷ پ) با استفاده از نظرات، راهنمایی ها و تجارب اساتید و همچنین جهت رفع نیازها و افزایش دانش و ارتباطات کارشناسان و فعالان این حوزه، و در جهت گسترده تر کردن دایره خدمات خود اقدام به برگزاری دوره های تخصصی صنعت غذا، آرایشی وبهداشتی می کند.

نظرات کاربران

برای مشاهده نظرات لطفا وارد شوید.

اشتراک گذاری دوره

دوره کاربرد انواع صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

کاربرد انواع صمغ ها در فرمولاسیون مواد غذایی