سرفود
ورود | ثبت‌نام
سرفود

پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک

شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان

تولید کننده : شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان

0.0
از 0 رأی
بازدید صفحه
5بازدید صفحه
15/15101شناسه ساخت
درباره محصول

نام کارخانه: شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان - نام محصول: پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک - شماره پروانه ساخت: 15/15101

شماره پروانه ساخت 15/15101
تاريخ صدور پروانه 1400/08/15
تاريخ انقضا پروانه 1405/08/15
وضعیت پروانه 0
طول بسته بندی 0
عرض بسته بندی 0
ارتفاع بسته بندی 0
نشانی کارخانه


نام تجاری یا برند

پگاه-پگاه اصفهان-سریر-سلوی-سلوا-فاماس-شاین


مشخصات بسته بندی


فواید محصول

وزن خالص 0
میزان کالری 0
میزان پروتئین 0
میزان کربوهیدرات 0
میزان کلسترول 0
میزان چربی 0

نظرات کاربران

برای مشاهده نظرات لطفا وارد شوید.

پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک

پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک