پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک

تولید کننده : شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان
0.0
از 0 رأی
5بازدید صفحه
15/15101شناسه ساخت
نام کارخانه: شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان - نام محصول: پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک - شماره پروانه ساخت: 15/15101
شماره پروانه ساخت | 15/15101 |
تاريخ صدور پروانه | 1400/08/15 |
تاريخ انقضا پروانه | 1405/08/15 |
وضعیت پروانه | 0 |
طول بسته بندی | 0 |
عرض بسته بندی | 0 |
ارتفاع بسته بندی | 0 |
نشانی کارخانه
نام تجاری یا برند
پگاه-پگاه اصفهان-سریر-سلوی-سلوا-فاماس-شاین
مشخصات بسته بندی
فواید محصول
وزن خالص | 0 |
میزان کالری | 0 |
میزان پروتئین | 0 |
میزان کربوهیدرات | 0 |
میزان کلسترول | 0 |
میزان چربی | 0 |
نظرات کاربران

پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک
پنیر تازه پروبیوتیک کم چرب با نمک کاهش یافته تهیه شده به روش افزایش ماده خشک را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید


سایر محصولات شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان
