آزمونهای میکروبی فرآورده های کنجدی و انواع شیرینی

مجموعه : تدبیر سلامت

0.0
از 0 رأی
160
بازدید صفحه
480,000 تومان
- آشنایی با اصطلاحات کاربردی میکروبیولوژی
- آشنایی با وسایل بخش میکروب شناسی و کاربردهای آنها
- آشنایی با انواع محیط های کشت
- آشنایی با انواع روش های کشت
- روش انجام آزمونهای میکروبی مربوط به محصولات کنجدی و قنادی
- تست های تاییدی مربوطه
تاریخ شروع ثبت نام دوره | پنج شنبه, 06 دی 1403 |
تاریخ پایان ثبت نام دوره | چهار شنبه, 19 دی 1403 |
تاریخ شروع جلسات دوره | چهار شنبه, 19 دی 1403 |
تاریخ پایان جلسات دوره | چهار شنبه, 19 دی 1403 |
تعداد جلسات | 1 |
مدت زمان هر جلسه | 4 ساعت |
نوع دوره |
حضوری |
آزمون دارد؟ |
خیر |
قیمت | 480,000 تومان |
تدبیر سلامت
شرکت داده پردازان تدبیر سلامت به عنوان یک مرکز فنی-مهندسی و آموزشی-پژوهشی در زمینه صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی و یک موسسه آموزشی همکار رسمی با سازمان غذا و دارو ( با شماره مجوز ۱/۱۷/۱۴۴۹۸۷ پ) با استفاده از نظرات، راهنمایی ها و تجارب اساتید و همچنین جهت رفع نیازها و افزایش دانش و ارتباطات کارشناسان و فعالان این حوزه، و در جهت گسترده تر کردن دایره خدمات خود اقدام به برگزاری دوره های تخصصی صنعت غذا، آرایشی وبهداشتی می کند. |
نظرات کاربران

اشتراک گذاری دوره
دوره آزمونهای میکروبی فرآورده های کنجدی و انواع شیرینی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

