اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل
 
                                                مجموعه : مرکز فناوری رشد سلامت یزد
 
                                        
                                                    0.0
                                                    
                                                
                                                از 0 رأی
                                            
                                                    489
                                                    بازدید صفحه
                                                
                                            
                                                        
رایگان
                                                        
                                                    
                                                سر فصل های دوره
- بررسی روش های عمل آوری خمیر و تولید نان در کشور
- محتوای تغذیه ای آرد گندم و مزایای استفاده از آرد کامل در تولید انواع نان
- راهکار های تکنولوژیکی کاهش یا حذف مخاطرات ترکیبات ضد تغذیه ای در نان های با آرد کامل
- پنل گفتگوی اساتید دانشگاه و متخصصین در زمینه تولید آرد و نان کامل
| تاریخ شروع ثبت نام دوره | 1403/08/27 | 
| تاریخ پایان ثبت نام دوره | 1403/09/06 | 
| تاریخ شروع جلسات دوره | 1403/09/06 | 
| تاریخ پایان جلسات دوره | 1403/09/06 | 
| تعداد جلسات | 1 | 
| مدت زمان هر جلسه | 6 ساعت | 
| نوع دوره | آنلاین | 
| آزمون دارد؟ | خیر | 
| قیمت | رایگان | 
مرکز فناوری رشد سلامت یزد
| مرکز فناوری رشد سلامت یزد | 
نظرات کاربران
 
                                                                        
                                                                    
                                                    اشتراک گذاری دوره
                                                    
                                                دوره اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
 
                                             
                            