اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل

مجموعه : مرکز فناوری رشد سلامت یزد

0.0
از 0 رأی
340
بازدید صفحه
رایگان
سر فصل های دوره
- بررسی روش های عمل آوری خمیر و تولید نان در کشور
- محتوای تغذیه ای آرد گندم و مزایای استفاده از آرد کامل در تولید انواع نان
- راهکار های تکنولوژیکی کاهش یا حذف مخاطرات ترکیبات ضد تغذیه ای در نان های با آرد کامل
- پنل گفتگوی اساتید دانشگاه و متخصصین در زمینه تولید آرد و نان کامل
تاریخ شروع ثبت نام دوره | یک شنبه, 27 آبان 1403 |
تاریخ پایان ثبت نام دوره | سه شنبه, 06 آذر 1403 08:30:00 |
تاریخ شروع جلسات دوره | سه شنبه, 06 آذر 1403 |
تاریخ پایان جلسات دوره | سه شنبه, 06 آذر 1403 14:00:00 |
تعداد جلسات | 1 |
مدت زمان هر جلسه | 6 ساعت |
نوع دوره |
آنلاین |
آزمون دارد؟ |
خیر |
قیمت | رایگان |
مرکز فناوری رشد سلامت یزد
مرکز فناوری رشد سلامت یزد |
نظرات کاربران

اشتراک گذاری دوره
دوره اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

