سرفود

سرزمینی به وسعت صنعت غذای ایران

اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل

سر فصل های دوره

  • بررسی روش های عمل آوری خمیر و تولید نان در کشور
  • محتوای تغذیه ای آرد گندم و مزایای استفاده از آرد کامل در تولید انواع نان
  • راهکار های تکنولوژیکی کاهش یا حذف مخاطرات ترکیبات ضد تغذیه ای در نان های با آرد کامل
  • پنل گفتگوی اساتید دانشگاه و متخصصین در زمینه تولید آرد و نان کامل

رایگان

جزئیات دوره

تمامی توضیحات و جزئیات به صورت کامل در جدول زیر موجود می باشد

تاریخ شروع ثبت نام دوره یک شنبه, 27 آبان 1403
تاریخ پایان ثبت نام دوره سه شنبه, 06 آذر 1403 08:30:00
تاریخ شروع جلسات دوره سه شنبه, 06 آذر 1403
تاریخ پایان جلسات دوره سه شنبه, 06 آذر 1403 14:00:00
تعداد جلسات 1
مدت زمان هر جلسه 6 ساعت
نوع دوره

آنلاین

آزمون دارد؟

خیر

قیمت رایگان

درباره آموزشگاه

مرکز فناوری رشد سلامت یزد

مرکز فناوری رشد سلامت یزد
سایر دوره ها
chevron_right chevron_left