اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل
مجموعه : مرکز فناوری رشد سلامت یزد
0.0
از 0 رأی
507
بازدید صفحه
رایگان
سر فصل های دوره
- بررسی روش های عمل آوری خمیر و تولید نان در کشور
- محتوای تغذیه ای آرد گندم و مزایای استفاده از آرد کامل در تولید انواع نان
- راهکار های تکنولوژیکی کاهش یا حذف مخاطرات ترکیبات ضد تغذیه ای در نان های با آرد کامل
- پنل گفتگوی اساتید دانشگاه و متخصصین در زمینه تولید آرد و نان کامل
| تاریخ شروع ثبت نام دوره | 1403/08/27 |
| تاریخ پایان ثبت نام دوره | 1403/09/06 |
| تاریخ شروع جلسات دوره | 1403/09/06 |
| تاریخ پایان جلسات دوره | 1403/09/06 |
| تعداد جلسات | 1 |
| مدت زمان هر جلسه | 6 ساعت |
| نوع دوره |
آنلاین |
| آزمون دارد؟ |
خیر |
| قیمت | رایگان |
مرکز فناوری رشد سلامت یزد
| مرکز فناوری رشد سلامت یزد |
نظرات کاربران
اشتراک گذاری دوره
دوره اولین رویداد فناورانه آرد کامل، نان کامل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید