سرفود
ورود | ثبت‌نام
سرفود
User profile picture
محسن جعفری

کفیر

کسی در مورد نحوه ی تولید کفیر چیزی میدونه؟

چهار شنبه, 25 مهر 1403 14:24:04
محسن جعفری
محسن جعفری

دانه های کفیر ازیکسری پلی ساکاریدها و پروتئین ها و چربی تشکیل شدن که حاوی باکتری ها و مخمرهای مفید و خاصی هستن و باعث تولید کفیر میشن.

شنبه, 28 مهر 1403 09:40:59
سایت سرفود
سایت سرفود

ببخشید دانه های کفیر چی هست؟

شنبه, 28 مهر 1403 09:27:14
حسین وفایی
حسین وفایی

به شیر توی دمای حدود ۲۵ درجه دانه های کفیر اضافه میشه و بین ۱۲ تا ۴۸ ساعت به ترکیب استراحت داده میشه. میزان استراحت به این بستگی داره که چقد بخواید ترش بشه

شنبه, 28 مهر 1403 09:26:39