دوره های سرفود

سه‌برترین دوره های صنایع غذایی

User profile picture
زهرا شهیدی

کفیر

کسی در مورد نحوه ی تولید کفیر چیزی میدونه؟

چهار شنبه, 25 مهر 1403 14:24:04
مهسا نامداری
مهسا نامداری

دانه های کفیر ازیکسری پلی ساکاریدها و پروتئین ها و چربی تشکیل شدن که حاوی باکتری ها و مخمرهای مفید و خاصی هستن و باعث تولید کفیر میشن.

شنبه, 28 مهر 1403 09:40:59
مهسا نامداری
مهسا نامداری

ببخشید دانه های کفیر چی هست؟

شنبه, 28 مهر 1403 09:27:14
مهسا نامداری
مهسا نامداری

به شیر توی دمای حدود ۲۵ درجه دانه های کفیر اضافه میشه و بین ۱۲ تا ۴۸ ساعت به ترکیب استراحت داده میشه. میزان استراحت به این بستگی داره که چقد بخواید ترش بشه

شنبه, 28 مهر 1403 09:26:39